1. HRVATSKI KONGRES O PSIHOTRAUMI: Psihotrauma između sjećanja i zaborava, Split, 9.-11. studenog 2017.

By Visited 4572 times , 1 Visits today

Start Date: 9. studenoga 2017.
End Date: 11. studenoga 2017.
Time:

Location: Split

Claim Ownership
Get Direction View Large Map

Description

Poštovane kolegice i kolege,

Osobita mi je čast i zadovoljstvo pozdraviti Vas i zaželjeti Vam dobrodošlicu na 1. Hrvatskom kongresu o psihotraumi s međunarodnim sudjelovanjem. Tema kongresa, koji će se održati u čudesnom ambijentu mediteranskog bisera, grada Splita, je:
„Psihotrauma između sjećanja i zaborava“
Posljednjih 25 godina svakodnevno u profesionalnom radu dijagnosticiramo i liječimo oboljele od različitih posttraumatskih poremećaja, posebice ratne veterane, čije psihološke poteškoće imaju snažan utjecaj na život oboljelog, njegovu obitelj i cjelokupno društvo.
S ciljem da se upoznamo s novim spoznajama, da iznesemo i objedinimo stečeno znanje i iskustvo u dijagnostici, liječenju i rehabilitaciji oboljelih i članova njihovih obitelji, organiziramo
1. Hrvatski psihijatrijski kongres o psihotraumi s međunarodnim sudjelovanjem. Osim priznatih stručnjaka iz Hrvatske, pozvani su i gosti predavači iz inozemstva.
Pozivamo Vas da svojim sudjelovanjem i prikazom svog rada aktivno doprinesete uspjehu
1. Hrvatskog kongresa o psihotraumi.
Veselimo se zajedničkom druženju u Splitu u studenom 2017. godine!

Predsjednica Organizacijskog odbora
Potpredsjednica Hrvatskog psihijatrijskog društva:

Prof. dr. sc. Dolores Britvić

Organizers

Organized by :  A.T.I. d.o.o. Organizer's Address : Zadarska 15, 52100 Pula Website : www.ati.hr

O organizatoru :

A.T.I. d.o.o. Pula DMC - PCO je agencija za organizaciju kongresa, korporativnih događanja, team buildinga i drugih manifestacija. Prilagođavamo se strukturi grupe, željama i mogućnostima klijenata, savjetujemo i predlažemo, te sa klijentom detaljno razrađujemo svaki program. Isključivo radimo po mjeri klijenta i u potpunosti se posvećujemo svakom detalju, a posebno vodimo računa o omjeru cijene i usluge te profesionalnosti pri organizaciji. A.T.I. d.o.o. postoji već 20 godina te ima zaposlenih 20 djelatnika, što nam omogućava da u svakom trenutku formiramo više timova za eventualna paralelna događanja. Posjedujemo vlastiti vozni park (6 autobusa i 2 kombija). Poslovanje naše agencije temelji se na pružanju vrhunske usluge u svim sektorima turizma.

How to Register

Click on the below link to register by going to our website. Just enter your detail.

Register Now

Event categories: Internacionalno, Kongresi, i Seminari.

Comments are closed.

Related Events