100 godina pulmologije i 10 godina imunologije, Zagreb 14.-15.11.2019.

By Visited 656 times , 3 Visits today

Start Date: 14. studenoga 2019.
End Date: 15. studenoga 2019.
Time:

Location: KBC Sestre milosrdnice, Vinogradska 29, 10000 Zagreb

Claim Ownership

Description

Poštovani,

Zavod za kliničku imunologiju, pulmologiju i reumatologiju pri KBC Sestre milosrdnice u suorganizaciji s Hrvatskom liječničkom komorom, Hrvatskim liječničkim zborom, Hrvatskim Crvenim križom, Hrvatskim pulmološkim društvom, Hrvatskim torakalnim društvom, Hrvatskim društvom za kliničku alergologiju i imunologiju, Hrvatskim društvom za reumatologiju i drugim stručnim i znanstvenim institucijama Republike Hrvatske organizira u Zagrebu, 14.-15. studenog 2019. godine simpozij

„100 godina pulmologije i 10 godina imunologije“

Sudjelovanje na Simpoziju bit će bodovano sukladno odredbama Pravilnika o trajnoj medicinskoj izobrazbi Hrvatske liječničke komore.

S obzirom na izuzetni značaj skupa, pozivamo Vas da svojim sudjelovanjem i pokroviteljstvom doprinesete značaju i realizaciji ovog važnog medicinskog i edukacijskog događaja.

Više detalja možete saznati u dokumentima iz privitka:

Program 100 godina pulmologije i 10 godina imunologije Obrazac korporativnog sudjelovanja ”100 godina pulmologije i 10 godina imunologije”

 

Kontakt za sponzorstvo/izložbu:
Mob. +385 98 818 201
e-mail: dinka@ati.hr

Kontakt za donacije:
e-mail: darija.kirhmajer@kbcsm.hr

Organizers

Organized by :  A.T.I. d.o.o. Organizer's Address : Zadarska 15, 52100 Pula

O organizatoru :

A.T.I. d.o.o. Pula DMC - PCO je agencija za organizaciju kongresa, korporativnih događanja, team buildinga i drugih manifestacija. Prilagođavamo se strukturi grupe, željama i mogućnostima klijenata, savjetujemo i predlažemo, te sa klijentom detaljno razrađujemo svaki program. Isključivo radimo po mjeri klijenta i u potpunosti se posvećujemo svakom detalju, a posebno vodimo računa o omjeru cijene i usluge te profesionalnosti pri organizaciji. A.T.I. d.o.o. postoji već 20 godina te ima zaposlenih 20 djelatnika, što nam omogućava da u svakom trenutku formiramo više timova za eventualna paralelna događanja. Posjedujemo vlastiti vozni park (6 autobusa i 2 kombija). Poslovanje naše agencije temelji se na pružanju vrhunske usluge u svim sektorima turizma.

How to Register

Click on the below link to register by going to our website. Just enter your detail.

Register Now

Event categories: Kongresi.

Comments are closed.

Related Events