12. Kongres Hrvatskog pedijatrijskog društva i 11. Kongres Pedijatrijskog društva Hrvatske udruge medicinskih sestara

By Visited 3418 times , 1 Visits today

Start Date: 13. listopada 2016.
End Date: 16. listopada 2016.
Time: 12:00 to 16:00

Location: V.Cara Emina 10, 51410 Opatija, Hrvatska

Claim Ownership
Get Direction View Large Map

Description

12 HPD

 

Poštovane kolege, dragi partneri i prijatelji,

 

izuzetno nam je zadovoljstvo predstaviti nastupni 12. Kongres Hrvatskog pedijatrijskog društva i 11. Kongres Pedijatrijskog društva Hrvatske udruge medicinskih sestara. Skupovi će se održati 13.-16.10. 2016. godine i to u Opatiji, znanoj kraljici hrvatske rivijere.

Organizers

Organized by :  A.T.I. d.o.o. Organizer's Address : ZADARSKA 15 Mobile : +38552223400 Email : kongres@ati-pula.com Website : www.ati.hr

O organizatoru :

A.T.I. d.o.o. Pula DMC - PCO je agencija za organizaciju kongresa, korporativnih događanja, team buildinga i drugih manifestacija. Prilagođavamo se strukturi grupe, željama i mogućnostima klijenata, savjetujemo i predlažemo, te sa klijentom detaljno razrađujemo svaki program. Isključivo radimo po mjeri klijenta i u potpunosti se posvećujemo svakom detalju, a posebno vodimo računa o omjeru cijene i usluge te profesionalnosti pri organizaciji. A.T.I. d.o.o. postoji već 20 godina te ima zaposlenih 20 djelatnika, što nam omogućava da u svakom trenutku formiramo više timova za eventualna paralelna događanja. Posjedujemo vlastiti vozni park (6 autobusa i 2 kombija). Poslovanje naše agencije temelji se na pružanju vrhunske usluge u svim sektorima turizma.

Kontaktiraj Organizatora

How to Register

Click on the below link to register by going to our website. Just enter your detail.

Register Now

Event categories: Internacionalno, Kongresi, i Seminari.

Comments are closed.

Related Events