75. DANI DIJABETOLOGA HRVATSKE

By Visited 4600 times , 1 Visits today

Start Date: 28. studenoga 2014.
End Date: 30. studenoga 2014.
Time:

Location: HOTELI ZADAR D.D. Hotel KOLOVARE Bože Peričića 14 23 000 Zadar, Hrvatska

Claim Ownership
Get Direction View Large Map

Description

 

75. Dani dijabetologa Hrvatske / 28.-30.11.2014. ZADAR

Hotel KOLOVARE, Bože Peričića 14, 23 000 Zadar, Hrvatska

 

75 DDH program

 

CIJENA SMJEŠTAJA:

Hotel „Kolovare“ ****, 28. – 30. studeni 2014.

KOTIZACIJA:

Kotizacija se uplaćuje na transakcijski račun putničke agencije A.T.I. d.o.o. Pula po izdanom računu. Kotizacija uključuje: koktel dobrodošlice, prisustvovanje stručnom programu, kongresnu torbu, akreditaciju i potvrdu o sudjelovanju, programske materijale, bodove Hrvatske liječničke komore, stanke za kavu te pristup izložbenom prostoru.

Obrazac za registraciju i smještaj

Pozivamo sve tvrtke da iskoriste ovu priliku te kao izlagač ili u vidu sponzorstva sudjeluju na 75. Danima dijabetologa.

Ispunjene obrasce, grupne prijave i sva pitanja uputiti tehničkom organizatoru putem maila ili fax-a. Pismeno će Vam se potvrditi da je prijava zaprimljena i u obradi.

Tehnička organizacija 75. Dani dijabetologa, Zadar
A.T.I. d.o.o., Pula, Zadarska 15, 52100 Pula
Tel.: +385 52 223 400; Fax: +385 52 217 644
Web: www.ati.hr; E-mail: kongres@ati-pula.com

Organizers

Organized by :  ATI Pula - tehnički organizator Organizer's Address : ZADARSKA 15 Email : kongres@ati-pula.com Website : www.ati.hr

O organizatoru :

A.T.I. d.o.o. Pula DMC - PCO je agencija za organizaciju kongresa, korporativnih događanja, team buildinga i drugih manifestacija. Prilagođavamo se strukturi grupe, željama i mogućnostima klijenata, savjetujemo i predlažemo, te sa klijentom detaljno razrađujemo svaki program. Isključivo radimo po mjeri klijenta i u potpunosti se posvećujemo svakom detalju, a posebno vodimo računa o omjeru cijene i usluge te profesionalnosti pri organizaciji. A.T.I. d.o.o. postoji već 20 godina te ima zaposlenih 20 djelatnika, što nam omogućava da u svakom trenutku formiramo više timova za eventualna paralelna događanja. Posjedujemo vlastiti vozni park (6 autobusa i 2 kombija). Poslovanje naše agencije temelji se na pružanju vrhunske usluge u svim sektorima turizma.

Kontaktiraj Organizatora

How to Register

Click on the below link to register by going to our website. Just enter your detail.

Register Now

Event categories: Internacionalno i Kongresi.

Comments are closed.

Related Events