76. Dani dijabetologa i DNSG Postgraduate Course

By Visited 3519 times , 2 Visits today

Start Date: 7. svibnja 2015.
End Date: 10. svibnja 2015.
Time: 09:00 to 13:00

Location: Verudela 17, 52 100 Pula, Hrvatska

Claim Ownership
Get Direction View Large Map

Description

Hotel  Park Plaza Histria-Wing

06. / 07.-10.05.2015. PULA

Verudela 17, 52 100 Pula, Hrvatska

 

DNSG Postgraduate Course on Diabetes & Nutrition // 76. Dani dijabetologa

SIMPOZIJ S MEĐUNARODNIM SUDJELOVANJEM

STRUČNA ORGANIZACIJA: HRVATSKI LIJEČNIČKI ZBOR

HRVATSKO DRUŠTVO ZA DIJABETES I BOLESTI METABOLIZMA

Glavne teme: prehrana, tjelesna aktivnost, predijabetes i prevencija šećerne bolesti tipa 2,a sudionici će imati priliku čuti novosti i preporuke za svoju daljnu medicinsku praksu, te priliku da u raspravi iznesu vlastite stavove i iskustva. Osim priznatih stručnjaka iz Hrvatske, pozvani su i gosti predavači iz inozemstva, pa će cijeli dan pred početak 76. Dana dijabetologa biti posvećen međunarodnom poslijediplomskom tečaju Diabetes Nutrition Study Group Postgraduate Course on Diabetes and Nutrition pod pokroviteljstvom DNSG (Diabetes Nutrition Study Group of EASD).

Ispunjen i potpisan obrazac, grupne prijave ili sva pitanja uputiti tehničkom organizatoru:

A.T.I. d.o.o. / Zadarska 15, HR-52100 Pula / Fax: +385 52 217 644

Kontakt osoba za sponzorstvo/izložbu:

Za smještaj / registracije:

Proces rezervacije zahtijeva određenu proceduralnu logistiku, podrazumijeva rokove  i  uvjetuje razne podatke – zato je za sve sudionike; za nas kao i za Vas od iznimne važnosti da pravovremeno osiguramo kvalitetnu uslugu, štoviše: kvalitetnu pripremu usluge. Zahvaljujemo na razumijevanju i suradnji.

Organizers

Organized by :  ATI Pula - tehnički organizator Organizer's Address : ZADARSKA 15 Email : kongres@ati-pula.com Website : www.ati.hr

O organizatoru :

A.T.I. d.o.o. Pula DMC - PCO je agencija za organizaciju kongresa, korporativnih događanja, team buildinga i drugih manifestacija. Prilagođavamo se strukturi grupe, željama i mogućnostima klijenata, savjetujemo i predlažemo, te sa klijentom detaljno razrađujemo svaki program. Isključivo radimo po mjeri klijenta i u potpunosti se posvećujemo svakom detalju, a posebno vodimo računa o omjeru cijene i usluge te profesionalnosti pri organizaciji. A.T.I. d.o.o. postoji već 20 godina te ima zaposlenih 20 djelatnika, što nam omogućava da u svakom trenutku formiramo više timova za eventualna paralelna događanja. Posjedujemo vlastiti vozni park (6 autobusa i 2 kombija). Poslovanje naše agencije temelji se na pružanju vrhunske usluge u svim sektorima turizma.

Kontaktiraj Organizatora

How to Register

Click on the below link to register by going to our website. Just enter your detail.

Register Now

Event categories: Internacionalno i Kongresi.Event tags: 76., Dani dijabetologa, i Pula.

Comments are closed.

Related Events