Simpozij “Debela djeca – debeli odrasli” / Tečaj OMTF (Obesity Management Task Force)

By Visited 2390 times , 2 Visits today

Start Date: 1. travnja 2015.
End Date: 4. travnja 2015.
Time:

Location: rovinj

Claim Ownership

Description

Hotel “Eden“ Rovinj
1.-3. 4. 2015.

Poštovani, sa zadovoljstvom Vas pozivamo na simpozij „Debela djeca – debeli odrasli“ i tečaj OMTF (Obesity Management Task Force) Europskog društva za debljinu koji će se održati u ROVINJU, 2. travnja 2015. godine. Simpozij je dio Međunarodnog sportsko-zdravstvenog projekta “Snaga djece u pokretu” koji se održava od 1. do 4. travnja 2015. godine, u organizaciji:

Debljina u djetinjstvu je rizični čimbenik za razvoj debljine i njoj pridruženih komorbiditeta u odrasloj dobi. Pravilnim pristupom liječenju debljine u dječjoj dobi moguće je spriječiti ili ublažiti dugoročne posljedice na zdravlje pojedinca.

Organizers

Organized by :  ATI Pula - tehnički organizator Organizer's Address : ZADARSKA 15 Email : kongres@ati-pula.com Website : www.ati.hr

O organizatoru :

A.T.I. d.o.o. Pula DMC - PCO je agencija za organizaciju kongresa, korporativnih događanja, team buildinga i drugih manifestacija. Prilagođavamo se strukturi grupe, željama i mogućnostima klijenata, savjetujemo i predlažemo, te sa klijentom detaljno razrađujemo svaki program. Isključivo radimo po mjeri klijenta i u potpunosti se posvećujemo svakom detalju, a posebno vodimo računa o omjeru cijene i usluge te profesionalnosti pri organizaciji. A.T.I. d.o.o. postoji već 20 godina te ima zaposlenih 20 djelatnika, što nam omogućava da u svakom trenutku formiramo više timova za eventualna paralelna događanja. Posjedujemo vlastiti vozni park (6 autobusa i 2 kombija). Poslovanje naše agencije temelji se na pružanju vrhunske usluge u svim sektorima turizma.

Kontaktiraj Organizatora

How to Register

Click on the below link to register by going to our website. Just enter your detail.

Register Now

Event categories: Internacionalno, Kongresi, i Seminari.Event tags: obese, tournament, i youth.

Comments are closed.

Related Events