19. Tečaj trajnog medicinskog usavršavanja “Šećerna bolest u djece i odabrane teme iz pedijatrijske endokrinologije”, Biograd na Moru 6.-8.10.2022.

By Visited 831 times , 3 Visits today

Start Date: 6. listopada 2022.
End Date: 8. listopada 2022.
Time:

Location: Crvena Luka 1, 23210 Biograd na Moru

Claim Ownership

Description

Hrvatsko društvo za pedijatrijsku endokrinologiju i dijabetes, Hrvatskog liječničkog zbora organizira 19. Tečaj trajnog medicinskog usavršavanja „Šećerna bolest u djece i odabrane teme iz pedijatrijske endokrinologije“ u Biogradu na Moru, 6.-8. listopada 2022.

Više detalja u dokumentima u nastavku:

Obrazac za registraciju i smještaj, 19. Tečaj trajnog med. usavršavanja Obrazac korporativnog sudjelovanja, 19. Tečaj trajnog med. usavršavanja 19. Tečaj trajnog medicinskog usavršavanja program

 

Organizers

Organized by :  A.T.I. d.o.o. Organizer's Address : Zadarska 15, 52100 Pula Email : kongres@ati.hr

O organizatoru :

A.T.I. d.o.o. Pula DMC - PCO je agencija za organizaciju kongresa, korporativnih događanja, team buildinga i drugih manifestacija. Prilagođavamo se strukturi grupe, željama i mogućnostima klijenata, savjetujemo i predlažemo, te sa klijentom detaljno razrađujemo svaki program. Isključivo radimo po mjeri klijenta i u potpunosti se posvećujemo svakom detalju, a posebno vodimo računa o omjeru cijene i usluge te profesionalnosti pri organizaciji. A.T.I. d.o.o. postoji već 30 godina te ima zaposlenih 20 djelatnika, što nam omogućava da u svakom trenutku formiramo više timova za eventualna paralelna događanja.

Kontaktiraj Organizatora

How to Register

Click on the below link to register by going to our website. Just enter your detail.

Register Now

Event categories: Kongresi i Seminari.

Comments are closed.

Related Events