Kardiometabolički simpozij – prevencija i liječenje “Kako dobro i dugo živjeti sa šećernom bolešću?”, Slavonski Brod 11.-12.11.2022.

By Visited 1178 times , 1 Visits today

Start Date: 11. studenoga 2022.
End Date: 12. studenoga 2022.
Time:

Location: Ante Starčevića 8, 35000 Slavonski Brod

Claim Ownership

Description

Poštovani,

Povodom svjetskog dana oboljelih od šećerne bolesti u Slavonskom Brodu od 11. do 12.11.2022. održat će se Kardiometabolički simpozij – prevencija i liječenje uz slogan „Kako dobro i dugo živjeti sa šećernom bolešću“, u organizaciji Opće bolnice “Dr. Josip Benčević” Slavonski Brod te Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek.

Kardiometabolički simpozij – prevencija i liječenje – s posebnim osvrtom na oboljele od šećerne bolesti tipa 2 obuhvatit će predavače iz svih područja kardiovaskularnog i cerebralnog rizika gdje će, uz suradnju s liječnicima obiteljske medicine, kroz predavanja, radionice i okrugle stolove biti izneseni najnoviji podatci o njihovom što ranijem prepoznavanju i učinkovitom liječenju. Osvrnut ćemo se i na ishode liječenja. Razmjena iskustava među endokrinolozima, kardiolozima, nefrolozima, onkolozima i liječnicima obiteljske medicine će polaznicima pružiti i kompletan uvid u moderne dijagnostičke metode ranijeg otkrivanja i prepoznavanja rizičnih skupina kao i paletu najnovije terapije u cilju smanjenja negativnih ishoda. Simpozij je namjenjen svim liječnicima koji se bave kardiometaboličkim rizicima na razinama primarne, sekundarne i tercijarne zdravstvene zaštite.

Pozivamo vas da svojim učešćem u otvorenim diskusijama poboljšamo ranu detekciju rizičnih i primjenimo modernu terapiju na učinkovit način.

S veseljem vas očekujemo u Slavonskom Brodu!

Organizator skupa: Prof.dr.sc. Blaženka Miškić

 

Više detalja možete pronaći u dokumentima u nastavku:

Kardiometabolički simpozij, Slavonski Brod 11.-12.11.2022. Obrazac za registraciju i smještaj, Kardiometabolički simpozij, Slavonski Brod 11.-12.11.2022 Sponzorske mogućnosti Kardiometabolička radionica, Slavonski Brod 11.-12.11.2022

 

Organizers

Organized by :  A.T.I. d.o.o. Organizer's Address : Zadarska 15, 52100 Pula Email : kongres@ati.hr

O organizatoru :

Kontaktiraj Organizatora

How to Register

Click on the below link to register by going to our website. Just enter your detail.

Register Now

Event categories: Kongresi i Seminari.

Comments are closed.

Related Events